Pridať recept

Nátierka z mäsa so sardelovou pastou

ingrediencie

podľa chuti
pečené alebo varené mäso
1 ks
cibuľa
1 ks
sladkokyslá uhorka
1 ks
kápia
podľa chuti
sardelová pasta
podľa chuti
pikantná horčica
trochu
citrónová šťava

postup

1.

Zvyšky pečeného mäsa pomelieme s cibuľou, uhorkou a kapiou. Do zmesi primiešame sardelovú pastu podľa chuti, horčicu a nátierku pokvapkáme citrónovou šťavou.

 
2.

Ak máme chuť, môžeme podľa vlastnej fantázie primiešať aj worcesterskú omáčku, kečup alebo čili omáčku. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Odporúčania týkajúce sa oplachovania ryže pred varením sa najčastejšie uvádzajú v kulinárskom kontexte...
Čo je zdravšie: vajcia uvarené natvrdo alebo namäkko? Existuje iba jedna správna odpoveď
Čo je zdravšie: vajcia uvarené natvrdo alebo namäkko? Existuje iba jedna správna odpoveď
Vajíčka sú bohaté na bielkoviny a množstvo živín a sú aj chutné. Okrem toho sa dajú podávať na množstvo...
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...
Vývar s touto prísadou už nie je zdravý. Väčšina ju do polievky aj tak pridáva
Vývar s touto prísadou už nie je zdravý. Väčšina ju do polievky aj tak pridáva
Vývar patrí medzi najobľúbenejšie polievky a väčšina z nás si bez neho nevie nedeľný obed ani len...
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
Zelený, sladký a veľmi zdravý: Jesť by sme ho mali takto
Zelený, sladký a veľmi zdravý: Jesť by sme ho mali takto
Jednou z prvých úrod v našich končinách je hrášok. Táto rastlinka s dlhou tradíciou je u nás...