Pečené jablká so slaninou
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
jablko
1
štipka
soľ
1
štipka
mleté biele korenie
120
g
slanina
trochu
olej
postup
1.
Jablká poriadne umyjeme, vydlabeme z nich jadrovníky a nakrájame ich na hrubšie kolieska. Preložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie a uložíme kolieska na seba tak, aby tvorili jablko.
2.
Jablká dochutíme soľou, mletým bielym korením a do vnútra naložíme nadrobno nakrájanú slaninu tak, aby z jablka trčala. Vložíme ich do rúry a pri teplote 180°C pečieme približne 20 minút.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.