Viac ako  4 000  receptov

Polievka z jelítok - krvavničiek

Polievka z jelítok - krvavničiek
nahoru
Polievka z jelítok - krvavničiek Polievka z jelítok - krvavničiek
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Polievky
Čas prípravy Čas prípravy: asi 30 minut
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 6 porcí

Suroviny:

2 větší jelita
1 drůbeží bujón
1 hrnek uvařeřených krup
sůl, špetka majoránky
špetka mletý pepř
1/4 cibule
50 g sádla
1,5 litru horké vody

Postup

Na sádle osmažíme cibuli dozlatova,zalejeme vodou,přidáme bujón a povaříme.Přidáme jelita vytlačená ze střívek,uvařené kroupy,podrcenou majoránku,chvíli povaříme a dochutíme solí a pepřem.
Podáváme s chlebem.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
5 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Polievka z jelítok - krvavničiek"

autor: magdalenka
vložené: 25. 04. 2010 21:26:19  nahlásiť  reagovať
 

Je to jedna z najobľúbenejších polievok mojeho muža, dávam aj nové korenie a cesnak. Často aspoň tak si privolávame ilúziu domácich zabíjačiek...ale mám aj relatívnu slušnú výrobňu jaterníc a krvavníc neďaleko.
Evi +!

autor: eva hubova
vložené: 25. 04. 2010 20:08:47  nahlásiť  reagovať
 

Ibi,díky za tak hezký komentář,potěšilo mě tosmajlik

vložené: 25. 04. 2010 18:37:05  nahlásiť  reagovať
 

Ajajaj!!smajliksmajliksmajlik

vložené: 25. 04. 2010 16:26:59  nahlásiť  reagovať
 

Milenka, jelítka sú krvavničky a jitrnice sú jaternicesmajlik

vložené: 25. 04. 2010 16:24:51  nahlásiť  reagovať
 

Milá Evička, Tvoje recepty sa mi veľmi páčia. Sú nápadité, kreatívne a chuťovo harmonické. Okrem toho sú písané zrozumiteľne a človek, ktorý chce, sa od Teba mnohému podučí Vdaka, že sa o svoje vedomosti aj nezištne podelíš. Sú medzi nami aj chronické diskutérky, drbny, štekny a neviem ako by som ich ešte výstižne pomenovala. Našťastie, nie je ich veľa a Ty, Evi, nedaj sa nimi znechutiťsmajlik Snažím sa o to isté a hlavne, netreba si ich všímať. Len Ty pekne pokračuj po svojomsmajliksmajlik

autor: vybusna
vložené: 25. 04. 2010 16:18:34  nahlásiť  reagovať
 

ja neviem ako mam prelozit *jelitkova*....nechat to ako jelitkova, alebo jaternicova>

autor: eva hubova
vložené: 25. 04. 2010 15:51:38  nahlásiť  reagovať
 

Ibi,to je taková napodobenina zabíjačkové,ze zabíjačky už zbyly jen nějaké jelita,tak uvařím takovou rychlovku,ať se chlapi napapajísmajlik

vložené: 25. 04. 2010 14:08:36  nahlásiť  reagovať
 

pripomína mi to zabíjačkovú polievku a bez nariedenia vývarom známu žobrácku kašusmajliksmajlik+1


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz