končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Renata T. (Rencsa) ID 4948 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Rokfortová nátierka s pečeným cesnakom[ recept č. 363 zo dňa 3.9.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY 200 g syra s modrou plesňou pretlačeného cez hrubé strúhadlo, 200 g žervé alebo cottage, 3 lyžice bieleho jogurtu, 1 hlavičku cesnaku, klíčky z fazuliek mungo, soľ, mleté čierne korenie, štipku cukru. POSTUP PRÍPRAVY Rúru rozohrejeme na stredne vysokú teplotu, cesnak zabalíme do alobalu a pol hodinu pečieme, necháme ochladnúť a potom vytlačíme strúčiky. Syr, žervé a jogurt rozotrieme, dochutíme soľou, korením a cukrom. Cesnak rozotrieme plochým nožom a zmiešame s nátierkou. Nátierku môžeme na nakoniec posypať klíčkami. |