končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
dana t. (danulatenko) ID 96133 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Valentínske srdce[ recept č. 34963 zo dňa 2.12.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Klasicky korpus z 3 vajec v pidi forme srdiecka, plnka je z jemneho tvarohu, vyslahanej slahacky a zelatiny s pouzitim cucoriedok |
Iveta K. (Ivka.k) ID 162049 (8.12.2010, 14:37) |
Náááááááádherná |
ODPOVEDAŤ |
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (2.12.2010, 13:48) | |
Božeeeeee ten čokoládový bok vyzerá bohovsky dobre | |
ODPOVEDAŤ |
dana t. (danulatenko) ID 96133 (2.12.2010, 19:38) | ||
to je roztopena cokolada nad parou bez akehokolvek tuku, naleje sa na alobal a necha sa dobre stuhnut. potom sa nozikom robia take hoblinky... myslim, ze je to dostat uz hotove v obchode... | ||
ODPOVEDAŤ |
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (3.12.2010, 7:36) | |||
Ďakujem Danka za radu | |||
ODPOVEDAŤ |