. .. .. .. .. .. .
. .

Zapekaná fazuľa z konzervy s klobáskou - RECEPT 29114

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

STRUKOVINY

ID 48024 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Zapekaná fazuľa z konzervy s klobáskou


[ recept č. 29114 zo dňa  ]


Zapekaná fazuľa z konzervy s klobáskou


POTREBNÉ PRÍSADY

na 2-3 porcie: 2 veľké cibule, vegeta, 2-3 rôzne klobásky (ja používam špekáčky, domácu klobásku, parkovú ale tiež spišské párky, 1 konzerva fazúľ (tie v paradajkovej omáčke), asi 1,5 dcl akéhokoľvek piva, 1 polievková lyžiča kečupu a 1 polievková lyžica kremžskej horčice pekáč - alobal príloha - pečivo a pivo

POSTUP PRÍPRAVY

Pekáč vymastíme (masť, olej) a poukladáme:
Na tenké kolieska nakrájané 2 veľké cibule, ktoré posypeme vegetou. Na to poukladáme na tenké kolieska nakrájané 2-3 klobásky (ja dávam čo mám napr. špekáčky, domácu klobásku, parkovú alebo spišské párky), na to vyliať 1 konzervu fazúľ (bez tej omáčky) a to všetko zalejeme pivovou zmesou (asi 1,5 dcl akéhokoľvek piva /mám vyskúšané že veľa piva tam nie je dobre dávať/ a do piva dať kečup a tiež kremžskú horčicu)

Pečieme prikryté alobalom vo vyhriatej rúre asi 200 stupňov 40-45 minút.
Ja tak po 45 minútach alobal dávam dole a nechám už len pekne pripiecť.

PS: foto doložím neskôr


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

na kolieska nakrájanú cibuľu posypeme vegetou
... na cibuľu naukladáme na kolieska nakrájanú klobásku...
otvoríme konzervu fazule a vylejeme to na klobásku (tú šťavu z fazule tam ja nedávam)
pripravíme si zmes z piva, kečupu a horčice
vymiešanú zmes vylejeme na klobásku
prikryjeme obalom a pečieme. Dobrú chuť. Ideálne podávať s pečivom a zapíjať pivom.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Slimaciky z listkoveho cesta | Zapekaná fazuľa z konzervy s klobáskou | Úžasný chrumkavý zapečený karfiol so šunkou podávaný s cestovinou Penne od Vitany >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu