. .. .. .. .. .. .
. .

BYCIE ZLAZY_NA BELEHRADSKY SPOSOB***** - RECEPT 28552

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HOVÄDZIE MÄSO

ID 130989 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


BYCIE ZLAZY_NA BELEHRADSKY SPOSOB*****


[ recept č. 28552 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Byčie žľazy,cibuľa,paprika,paradajky,kečup,olej,soľ,mleté čierne korenie,červená paprika,cesnak,chilli paprička,voda-vývar

POSTUP PRÍPRAVY

Byčie žľazy rozkrojíme,vykrojíme prieduchy a sparíme vriacou vodou. Prekrojíme na polovice a pokrájame na plátky.Cibuľu nakrájame na drobno,speníme na oleji,pridáme plátky žliaz a červenú papriku a orestujeme.Papriku pokrájame na rezance,paradajky na plátky,pridáme k orestovanému základu,osolíme a okoreníme,šupneme 2-3 lyžice kečupu.Podlejeme vriacou vodou alebo vývarom a dusíme do mäkka.Môžeme dochutiť cesnakom,prípadne chilli papričkou.Sťavu zredukujeme,nezahusťujeme múkou.
Podávame s čerstvým chlebom.

DOBRU CHUT
<< Kalich na PSP | BYCIE ZLAZY_NA BELEHRADSKY SPOSOB***** | Domáce cestoviny >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína T. (studiokatja) ID 26305, mimibazar.sk/studiokatja (26.6.2010, 15:03)
Áno (Y) (Y) (Y) to je ono (clamp) (clamp) (clamp) to je papaníčko |:o) Byčie žľazy môžem na všetky spôsoby !!!!!
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (27.6.2010, 20:00)
Veru,Katuška,je to fajnotka,ja tiež nepohrdnem (F) (F) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (22.6.2010, 9:44)
Byčie žlazy milujem. ,-) ,-) Len som ich doma nikdy nerobila, že by som vyskúšala. :-o :-o Jedla som ich v reštike a veľmi mi chutia vyprážané.
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (22.6.2010, 17:12)
Vypražané sú tiež výborné a o tých s paprikou a paradajkou si veľa ľudí myslí,že sú to šampiňony. ,-) ,-) ,-),vyskúšaj,možno sa ti zapáčia,Zlatka. (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (22.6.2010, 17:39)
Melanka, veď tie vyprážané mi chutia ako hríbiky. ,-) ,-) ,-) Hríbiky aj surové zbožňujem. :-D :-D :-D Niekedy ozaj vyskúšam, len sa mi nechce do toho čistenia. (H) (H) (H)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (22.6.2010, 17:48)
zlati, tak skus aj surove zlazy ,-) (flower)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (23.6.2010, 6:23)
Usudzujem,že Zlatka by mala problémy so žutím.Co tak ty? ,-) ,-) ,-) (F) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (23.6.2010, 11:21)
,-) no ja ti neviem,...bycie zlazy nevyhladavam a surove huby tiez moc nemusim ,-) zeby sa konecne nasla zuvacka pre tych,co nemaju radi sladke ani mentolove ani skuru zo slaniny? ,-)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (23.6.2010, 17:58)
no,kožka z údenej slaniny je náhodou super ,-) ,-) (L)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (22.6.2010, 23:04)
Ty (witch) (witch) (witch) jedna. :-D :-D :-D ,-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu