. .. .. .. .. .. .
. .

Dnešná meninková torta pre Martinka - RECEPT 2806

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

TORTY

ID 7336 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Dnešná meninková torta pre Martinka


[ recept č. 2806 zo dňa  ]


Dnešná meninková torta pre Martinka


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:akékoľvek Vaše obľúbene piškotové ( ja som robila zo 6 vajec a vyšlo mi to na 2 plechy)
Krém : 300 g čokoládky na varenie, 5 dcl smotany na šľahanie , 125 g práškového cukru , 125 g masla


POSTUP PRÍPRAVY

Postup je jednoduchý a pozná ho každá gazdinka...
Upiekla som dva pláta cesta, dala som ich na polovicu a tak mám 4 "poschodia"..
Medzi pláty išiel iba čokoládový krém ktorý som si urobila deň vopred a to nasledujúcim postupom:
Do smotany som dala na kocky polámanú čokoládu, pridala som cukor a maslo a všetko pekne spolu miešala a rozpustila a akonáhle začal mierny var ( prvé bublinky) odstavila som z ohňa.
Nechala vychladnúť a dala na noc do chladničky. Vyšlahala som ho potom do super peny na druhý deň a už len potierala korpus:-)))
Krém je v podstate univerzálny a ľahko použiteľný na akykoľvek zákusok.mňáááámmmm


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

..a takto to vyzeralo ešte pre krájaním...
...a z boku som dala posekané orechy.....
...krém pod "špeci" oblátkou a na výzdobu je iba zo Zlatého klasu, mlieka, cukru a po vychladnutí vymiešaný s maslom..


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Opitá pomarančovo-černicová bábovka ****** | Dnešná meninková torta pre Martinka | Smotanovy dip s Nivou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Mária T. (marus) ID 808, mimibazar.sk/marus (28.1.2008, 23:30)
Ahoj Megi,
chcem sa opytat, ci je tento krem vhodny aj pod jedlu tortovu oblatku, lebo vidim, ze nieco take na tvojej torte je a ja sa chystam taku pouzit na moju. :o) Ta mamicka, od ktorej som ju kupila ma na stranke poznamku, ze pod oblatku je vhodnejsi maslovy krem, tak preto sa pytam.
Maja
ODPOVEDAŤ
Veronika Š. (siveronika) ID 18739, mimibazar.sk/siveronika (12.11.2007, 13:04)
Ahoj Megi, môžte prosím napísať aj to piškotové cesto. Ja síce mám, ale neviem či by bolo dosť vysoké, aby som ho rozrezala napoli.Ďakujem
ODPOVEDAŤ
Magdaléna S. (Megi14) ID 7336, mimibazar.sk/megi14 (13.11.2007, 20:41)
Ahoj,
ja som ho nerozrezavala ako klasicku gulatu tortu po upeceni...su to vlastne 2 osobitne pecene platy a tie som rozrezala na poly ale nie priecne....jednoducho som urobila dve A4.. :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu