končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYŽA A CESTOVINY |
Martina C. (mg6683) ID 13550 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Moje špagety s morcadellou :o))))))))))))[ recept č. 27380 zo dňa 23.5.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Špagety, 1 veľká konzerva Morcadelly alebo 2 malé, 1 stredne veľká cibuľa, cca 3 paradajky, alebo cca 12 koktejlových paradajok, kečup, provensálske korenie, cesnak, soľ, eidam, olivový olej :o)))) POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme si špagety - myslím, že na to nikto návod nepotrebuje :o))) Ja si ich potom, ako z nich zlejem vodu, zamiešam s olivovým olejom, aby sa nelepili :o) Omáčka: Cibuľku si pokrájame na kocky, trošku orestujeme na olivovom oleji a pridáme k nim na mesiačiky alebo kocky pokrájané paradajky :o) Tie pustia šťavu, tak ich trošku podusíme. Keď zmeknú, pridáme morcadellu a ja pridávam aj cca asi 5PL kečupu. Necháme prejsť varom, /morcadella musí/, a pridáme cca polku ČL provensálskeho korenia - ja si ho vždy ešte rozdrvím v dlani, posolíme. Necháme trošku spojiť a pridáme cesnak, každý, koľko uzná za vhodné, ja dávam tak 3 strúčiky také väčšie :o) Necháme asi 2 minutky povariť spolu a potom zmiešame so špagetami - na foto som to naliala na špagety, inak to "sedliacky" zmiešavam všetko spolu v miske :o))) Posypeme nastrúhaným syrom, ja dávam eidam a spapáme :o)))) DOBRÚ CHUŤ :O)))))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Lenka Tarabova (cocacola3) ID 20161, mimibazar.sk/cocacola3 (17.12.2019, 16:14) | |
Ja pridavam do nej mlieko a klobasky alebo sladku smotanu mnamkyyy | |
ODPOVEDAŤ |
Timea S. (Timica) ID 100396 (6.7.2010, 17:07) | |
ale toto nie je moc varenie, ci je ? :D ale aj tak dobreee | |
ODPOVEDAŤ |
Martina C. (mg6683) ID 13550, mimibazar.sk/mg6683 (6.7.2010, 21:01) | ||
Timi a co to je? Uvarit sa to musi - to nie je cista morcadella - to si vie urobit kazdy, ze ju necha prejst varom | ||
ODPOVEDAŤ |
Lucia L. (Lucqaa) ID 108180 (25.5.2010, 20:49) |
ja este k tomu pridavam aj na kocky nakrajanu oravsku slaninku, ktoru milujem |
ODPOVEDAŤ |
Katarina P. (katiq) ID 3420 (25.5.2010, 11:36) |
moje top jedlo, mozem mat na obed 6x v tyzdni |
ODPOVEDAŤ |
Miroslava F. (mackopf) ID 5745 (25.5.2010, 11:33) | |
ODPOVEDAŤ |
alena h. (ajka.ch) ID 110271 (23.5.2010, 18:33) | |
Super, aj ja to tak robím, že pridávam do Morcadely / samotná je dosť nevýrazná/ vždy trošku cesnaku, a sušenej bazalky - aj čerstvá je fajn + kečup. Paradajky tiež keď mám, dám pár koktejlových na štvrtky pokrájaných prehriať do celej zmesy. Je to výborné. U nás sa po takýchto špagetách vždy zapráši.. To provensálske korenie tiež vyskúšam. |
|
ODPOVEDAŤ |
Martina C. (mg6683) ID 13550, mimibazar.sk/mg6683 (23.5.2010, 19:22) | ||
Alenka, je to mnamka Ja este zvyknem, ze tuto zmes dam na vrtulky cestovinky, tie dam do pekaca a zalejem ich smotanou s rozslahanym vajkom a postruhanym syrom a su z toho super zapekane cestovinky | ||
ODPOVEDAŤ |