. .. .. .. .. .. .
. .

KURACIE STEHNA V CESTICKU NESMAZENE - RECEPT 26022

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 59366 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


KURACIE STEHNA V CESTICKU NESMAZENE


[ recept č. 26022 zo dňa  ]


KURACIE STEHNA V CESTICKU NESMAZENE


POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie stehna zbavene koze, sol, vajicka (na 4 kuracie stvrte som pouzila 2 vajcia), hladka muka, mlieko, olej, barbecue korenie, cervena paprika, kremzska horcica, kecup, ryza, slepaci bujon

POSTUP PRÍPRAVY

kuracie stehna zbavene koze nasolime a obalime v hladkej muke, aby nam lepsie na ne chytilo cesticko. cesticko urobime z vajicok, hladkej muky, mlieka,trosky soli, barbecue korenia a cervenej papriky - musi byt take poloriedke polohuste. obalene stehna poriadne namacame v cesticku a na rozpalenom oleji narychlo osmazime zo vsetkych stran do cervena a odlozime do zapekacej misy. do cesticka ktore nam zostane pridame kremzsku horcicu a kecup a zmiesame s vodou aby nam vznikla stava na podliatie kurata. kura v mise podlejeme touto stavou, zakryjeme a dame do rury piect na 200 stupnov asi na 45-60 minut. do vypeku nasypeme ryzu, osolime a 15 za obcasneho miesania oprazime, potom zalejeme vodou, do ktorej sme zamiesali kocku slepacieho bujonu, zakryjeme a na miernom ohni udusime do makka.
<< SPOMIENKA NA MAROKO-MEDOVÝ KOLÁČIK ZO SEMOLINY | KURACIE STEHNA V CESTICKU NESMAZENE | Srdiečko - bezlepkové >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Helena B. (hela2) ID 37749 (19.4.2010, 7:36)
*-) a nie je tá ryža príliš slaná keď sa opraží v slanom výpeku, osolí a ešte aj zaleje slaným bujónom *-) ale stehienko vyzerá dobre (Y)
ODPOVEDAŤ
Dana B. (salonuska) ID 59366 (21.4.2010, 21:27)
veru nebola, skor malo, lebo som ju osolila radsej menej. ale hlavne sa nelepila, tento sposob sa mi ovela viac paci.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu