. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracie prsia na smotane s porom a syrom - RECEPT 2400

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 4961 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Kuracie prsia na smotane s porom a syrom


[ recept č. 2400 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia,sol,korenie,por,smotana na varenie,smotana na slahanie,vyvar,platkovy syr

POSTUP PRÍPRAVY

Na panvici sprutka opecieme osolene a okorenene kuracie prsia.
Poukladame ich na pekac,podlejeme vyvarom a smotanou na varenie tak,aby boli prikryte,posypeme kolieskami poru,kto ma radsej,moze dat cibulu,pekac prikryjeme a nechame podusit cca 15min. pri teplote 200°stupnoch,po uplynuti tohoto casu,pekac vyberieme,odokryjeme a nalejeme don este smotanu na slahanie a pokladieme platky syra
Pekac vlozime este do rury nezakryty a dusime na 250 stupnov az syr chyti zlatavu farbu.
Ako prilohu si zvolte co kto ma rad
DOBRU CHUT!
<< Zapekané paradajky so smotanovou omáčkou | Kuracie prsia na smotane s porom a syrom | ZDRAVA VARIANTA DROZDOVEJ POMAZANKY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu