končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Labužnícke kurča[ recept č. 23703 zo dňa 19.2.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 väčšie kura, 1 šálka strúhanky, 3 PL obyčajnej horčice, 1 PL oleja, 1/3 lyžičky soli, 1/3 lyžičky mčk POSTUP PRÍPRAVY - Kurča umyjeme, osušíme, prekrojíme na polovice alebo štvrťky a nasolíme. - Horčicu rozmiešame s olejom, pridáme soľ a korenie a zmesou natrieme ( zvonka ) obe časti kurčaťa. - Necháme ich v chlade niekoľko hodín odležať. - Mäso uložíme do pekáča, podlejeme vodou, vrch mäsa posypeme jemnou strúhankou a dáme piecť do dobre vyhriatej rúry. Počas pečenia ho občas podlejeme výpekom, prípadne aj podlejeme vodou. - Vhodné prílohy : zemiaková kaša, ryža, kompót |
Jana K. (januscha23) ID 104163 (23.3.2010, 0:01) | |
toto je ozaj mnamka, skusala som, ked sa mi dostala do ruky kniha RECEPTY ZO ZIVOTA |
|
ODPOVEDAŤ |