. .. .. .. .. .. .
. .

FALOSNA ,,HUSACIA" PECEN***** - RECEPT 23446

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 130989 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


FALOSNA ,,HUSACIA" PECEN*****


[ recept č. 23446 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

0,5kg bravčová pečeň,2dl šľahačková smotana,1 dl olej,1čl soľ,1 čl vegeta,4 vajíčka

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčovú pečeň odblánime,pokrájame na menšie kusky a zomelieme na jemno.Pridáme všetky ostatné suroviny a dobre premiešame-môžeme aj šľahačom.Nalejeme do dobre vymastenej a jemnou strúhankou vysýpanej formy.Pečieme v mierne teplej rúre asi 45 minút(ak špáratko nelepí,je hotová).Necháme vychladnúť a v chladničke stuhnúť.

PODAVAME s čerstvým chlebíkom a kyslou uhorkou.

DOBRU CHUT
<< ,,AUSTRIA"KECUP OD HANKY Z ND***** | FALOSNA ,,HUSACIA" PECEN***** | pokus o klobúk >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
kristína s. (nigina) ID 32120 (23.2.2010, 15:52)
Ahojky, aj ja toto robievam... mám to tiež v receptoch (Y) Len ja tam miesto oleja dávam husaciu alebo kačaciu masť (teda ak mám ,-) , ak nemám tak to nerobievam) tým sa dosiahne tá podobná chuť s origin. pečienkou. No ale vidiím, že nič nepokazím, aj keď dám olej. (Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (23.2.2010, 16:08)
S masťou som to neskúšala,ale spáchať taký čin v budúcnosti môžem. (K) (K) (L)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.2.2010, 22:48)
(Y) Melanka, tiež ju robievam, z kuracej pečene, my to voláme pečeňový nákyp a máme to radi aj so zemiakmi. Ale čo tam po názve, je to vynikajúce a ľahučké ako vatička (Y) Už som to dávno nerobila, ďakujem za pripomenutie (L) (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (13.2.2010, 22:51)
(L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lenka L. (Rea666) ID 132298 (13.2.2010, 22:37)
To musim vyskusat u nas pecienka ide... (flower)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (13.2.2010, 22:45)
môžeš začať hned (pl) (pl) (pl) (L)
ODPOVEDAŤ
Jarmila P. (jatea) ID 106659 (12.2.2010, 20:30)
Robievam často a je výborná (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (12.2.2010, 20:46)
aj nám chutí (K) (K) (F)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (12.2.2010, 19:53)
robievam ju z kuracej pečene a do formy na srnčí chrbát dávam alobal...je to výborná pochúťka (hello)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (12.2.2010, 20:49)
Kuracia môže byť tiež dobrá,ja dávam do bábovkovej ,ale len do polovice (K) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu