. .. .. .. .. .. .
. .

Srdce na smotane - RECEPT 22890

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 135543 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Srdce na smotane


[ recept č. 22890 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

700 g bravčového srdca, maslo, soľ, mleté čierne korenie, 1 cibuľa, 2 mrkvy, 2 petržleny, 1 kocka masoxu, 1 lyžica vegety, 2 lyžice worcesterskej omáčky, 1 l mlieka, 250 ml sladkej smotany, hladká múka (maizena)

POSTUP PRÍPRAVY

Výrobný postup: Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na tenké plátky. V rajnici zohrejeme maslo, opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na malé kocky pokrájanú (alebo nastrúhanú) zeleninu, taktiez pokrajane srdce a premiešame. Podlejeme vodou, ochutíme soľou, korením, worcesterskou omáčkou a vegetou, pridáme v troche teplej vody rozpustený masox a dusíme do mäkka. Prilejeme mlieko a smotanu, v ktorej sme rozmiešali hladkú múku alebo maizenu, premiešame a necháme prevrieť. Podávame s cestovinami alebo s knedľou.
<< NEKVAŠENÉ CHLEBY | Srdce na smotane | Úžasné, šťavnaté rezníky v marináde >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu