. .. .. .. .. .. .
. .

Medove rebierka - RECEPT 2157

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 12273 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 55 návštěvníkov)


Medove rebierka


[ recept č. 2157 zo dňa  ]


Medove rebierka


POTREBNÉ PRÍSADY

bravcove rebierka, korenie na pecene rebierka, pikantny kecup, med, cesnak, sojova omacka, olivovy olej, citronova stava

POSTUP PRÍPRAVY

1. Rebierka jemne nasolime, nakorenime a dame piect na 220 stupnou cca na 25 - 30 min.

2. Kym sa nam rebierka pecu, pripravime si zmes, ktorou ich budeme potierat:

V miske si zmiesame 2 - 3 PL kecupu, 1 PL medu, 3 - 4 struciky prelisovaneho cesnaku, trosku sojovky, 1 KL olivoveho oleja a trosku citronovej stavy. Ja to vzdy robim "od oka".

3. Rebierka potrieme zmesov z jednej strany, nechame zapiect, otocime, potrieme aj druhu stranu a dopecieme.

Je to velmi jednoduchy, rychly a mnam recept. My ich zvykneme papat s bagetkami alebo len tak samotne. Prave sa mi pecu v rure, postup som uz nestihla nafotit, ale vysledok sem za chvilu hodim.

Prajem dobru chut.
<< LIEČIVÝ NÁPOJ - na cholesterol | Medove rebierka | Bedľa jedlá na cesnakovej hrianke >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (31.10.2017, 0:42)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
MARTINA D. (Mysicka22) ID 63773 (3.5.2014, 19:48)
mne sa prave pecu v rure, a slinky sa mi zbiehaju z tej vone ,-) :-$ (H) (Y) :-)
ODPOVEDAŤ
Lucia D. (šupka) ID 209192 (14.4.2012, 10:58)
Je to delikatesa,robim to už po niekolki krat a vždy sa za tzm len zapraši (Y)
ODPOVEDAŤ
Branislava Z. (Bronike) ID 152507 (11.9.2011, 12:36)
výborný recept, rebierka sú fantastické (jidlo) (jidlo) (jidlo) :-)
ODPOVEDAŤ
Jana R. (Tylili) ID 58990 (1.3.2011, 15:02)
mňam, toto musím vyskúšať ^o)
ODPOVEDAŤ
Denisa P. (omeqa) ID 6211, mimibazar.sk/omeqa (23.1.2010, 17:02)
Mirka, prosim vas, ako peciete v rure tie rebierka, prikryte a pred koncom volne, alebo od zaciatku su v rure neprikryte.
dakujem
vyzeraju mnam, mnam (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Miriam B. (MiaLia) ID 12273, mimibazar.sk/MiaLia (6.2.2010, 14:43)
Deniska, peciem ich od zaciatku odokryte.
ODPOVEDAŤ
Silvia J. (Silvia104) ID 16825 (11.11.2009, 14:30)
Vyyyyborneee rebierka, skvely receptik, prvykrat som sa rozhodla urobit rebierka a podla tohto receptiku, uz ani ine robit nebudem. Aj manzelovi veru veeeelmi chutili!!!!Super (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (3.10.2009, 11:57)
toto som skusala uz opakovane - a dnes zase :-) vynikajuca chut (Y) dakujem za receptik (hello)
ODPOVEDAŤ
Mária T. (MT Decor) ID 41811, mimibazar.sk/MTDecor (17.11.2008, 13:10)
miriam dnes mam takuto lakotinku podľa tvojho recepru pripravil moj mužiček, a su úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasnééééééééééé, vynikajúce.
ja som rebierka pečene nikdy nemusela, ale teraz budeme robyť ich častejšie (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Erika P. (babulina21) ID 59418 (25.10.2008, 12:02)
aj my dost casto robime taketo rebierka,ale my ich nechavame cez noc odlezat v tej omacke a su fantasticke. papakame so smotanovym a pikantnym dresingom a pecenymi zemiackami.
dnes sme to urobili podla teba lebo sme boli hladny a boli tiez super. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
migu m. (migu) ID 36636 (23.2.2008, 19:22)
Dnes som robila, je to nieco neuveritelne a pritom jednoduche ! Odporucam vyskusat !!! Este som k rebierkam pridala na stvrtky nakrajane zemiaky a tie som tiez potierala zmesou... (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Katarina F. (katarinka79) ID 22164, mimibazar.sk/katarinka79 (25.1.2008, 11:18)
Ja ich chcem robiť cez víkend, ale nemám taký malý pekáč, môžem to upiecť aj v ohňovzdornej mise?
ODPOVEDAŤ
Miriam B. (MiaLia) ID 12273, mimibazar.sk/MiaLia (upravené 26.2.2008, 13:03)
Katka, je jedno v com to pecies. Kludne aj v ohnovzdornej mise. :-) a v poslednej dobe ich robim na papieri na pecenie aspon nemusim umyvat plech :-)
ODPOVEDAŤ
Mária N. (Driverka) ID 4393, mimibazar.sk/driverka (29.12.2007, 12:54)
Rebierká su výborné.Mnam-mnam,oblizujeme sa až za ušami.K tomu jedno (B) a možeme si íst pospinkat. (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Miriam B. (MiaLia) ID 12273, mimibazar.sk/MiaLia (4.1.2008, 13:07)
(B)
ODPOVEDAŤ
Mária N. (Driverka) ID 4393, mimibazar.sk/driverka (29.12.2007, 11:43)
Rebierka sa mi peču v trube,krásne vonaju,potom napíšem výsledok. :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (22.12.2007, 17:31)
Miriam, dnes som robila tieto rebierka a musím povedať, že sú NESKUTOČNEEE, všetci sme sa nimi skoro zadrhli (Y) (Y) - tak sme ich pahltne jedli ;-)
ODPOVEDAŤ
Miriam B. (MiaLia) ID 12273, mimibazar.sk/MiaLia (27.12.2007, 16:55)
tesim sa, ze Vam chutili (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu