. .. .. .. .. .. .
. .

Veľmi jednoduchá tuniaková nátierka - RECEPT 17526

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 105785 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Veľmi jednoduchá tuniaková nátierka


[ recept č. 17526 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 konzerva drteného tuniaka v oleji 185 gr.balenie ISKA, Hamé atď . Dajte pozor- nie vo vlastnej šťave!!!, 1/2 veľkého balenia rastlinného margarínu/Perla, Veto atď/, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Konzervu s tuniakom otvoríme, olej necháme odkvapkať najlepšie na sitku, tuniaka vyklopíme do misky. Pridáme rastlinné maslo a dôkladne vymiešame do nátierky. Podľa potreby pridáme soľ. Kto veľmi chce, môže si do nátierky pridať pár kvapiek citróna alebo lyžičku obyčajnej horčice/alebo citrón plus horčicu/.Ale chutí aj samotná. Podávame s čerstvým pečivom alebo chlebom. Zdobíme zrelými praradajkami, paprikou, uhorkami podľa chuti. Doba prípravy do 3 minút
<< Torta s hojdačkou | Veľmi jednoduchá tuniaková nátierka | SLIVKOVÉ GULE z krupicového cesta s karamelovým maslom a makom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu