Miriam Š. (happyMia) ID 26271 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)
Cesnakovo-bylinkové bagetky
[ recept č. 17318 zo dňa 25.8.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Určite to poznáte, keď príde nečakaná návšteva, a vy neviete, čo im ponúknut. Tak ak máte staršie rožky, alebo bagety - tu je tip.
POSTUP PRÍPRAVY
Pokrájajte bagetky, alebo rožky, ale len tak do 3/4 (nie celkom uplne prekrojiť) potrite ich do nakrojených škárok :) maslom zmiešaným s roztlačeným cesnakom, vnaťkou a troškou soli a dajte na cca 7-10 min. zapiecť. Do masla sa môže pridať aj provensálske korenie (mix oregano, rozmarin....) Je to veľmi rýchle, a chutné.. Hodí sa k vínku, atd... Tento tip mám od kamošky Zuzky G. |
| Dáša G. (Dolynka) ID 851, mimibazar.sk/dasa (7.9.2011, 15:18) |
Ja ešte do narezaných miest nastrkám tvrdý syr, šunku, bambino.....mňam |
ODPOVEDAŤ |
| Dáša G. (Dolynka) ID 851, mimibazar.sk/dasa (7.9.2011, 15:18) |
Ja ešte do narezaných miest nastrkám tvrdý syr, šunku, bambino.....mňam |
ODPOVEDAŤ |
| Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (9.8.2010, 17:23) |
mňam, mňam....výborné sú..... |
ODPOVEDAŤ |
Maria K. (majočka) ID 3861 (5.9.2009, 19:59) |
vynikajúce aj z klasických rožkov, ja som to robila včera pre návštevu a hneď recept putoval ďalej Ja som ich ešte pred dopečením posypala so syrom |
ODPOVEDAŤ |
| | Miriam Š. (happyMia) ID 26271 (10.9.2009, 20:26) |
ja ich tiež občas aj z rožkov robim.. |
ODPOVEDAŤ |
| Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (26.8.2009, 20:39) |
no super je to ja ich kupujem uz hotove len zapečiem 7min na Sk som ich videla v tescu |
ODPOVEDAŤ |
| Iveta S. (yvett) ID 11052 (26.8.2009, 20:24) |
|
ODPOVEDAŤ |