. .. .. .. .. .. .
. .

cigánska pečienka - RECEPT 17057

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 106659 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


cigánska pečienka


[ recept č. 17057 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Vykostené bravčové karé, soľ, olivový olej, červená paprika, čierne korenie, vegeta, cesnak, bylinky podľa chuti, ja dávam oregano a šalviu.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame asi na 1 cm hrubé rezne, naklepeme a posolíme. V miske si zmiešame papriku, vegetu, korenie a drvené bylinky. Na 2 rezne všetko asi po pol kávovej lyžičke a 1 strúčik roztlačeného cesnaku. Pridáme olej, aby z toho vznikla redšia kaša. Týmto potrieme osolené karé z obidvoch strán a uložíme do misky na 24 hodín. Potom mäso môžeme robiť buď na grile, alebo na panvici bez oleja a počas opekania potierame zvyšným ochuteným olejom.
<< *♥*Kurací rezeň plnený šunkou, nivou a šampiňónmi*♥* | cigánska pečienka | Slaná torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu