končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CUKROVINKY |
Ludka M. (darlene) ID 24857 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | VARNA - varena hmota na potahovanie tort[ recept č. 16807 zo dňa 7.8.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY voda, maslo, muka a praskovy cukor... POSTUP PRÍPRAVY mile maminky cukrarky...mate skusenost s touto hmotou??? ja som ju robila teraz po prvy krat a neviem ako sa to ma spravat......po uvareni je to hutne a dobre miesitelne, alebo ako to mam pomenovat... a po zamiesani cukru to akosi zredlo...je to take lepkave a tahave...neviete mi pomoct??? dakujem :) |
Janka T. (esmae) ID 47720 (7.8.2009, 21:01) |
este pridat cukor. ja som to robila podla tohto receptu a dodrzala som aj hmotnost a bolo to super http://www.mimibazar.sk/recepty.php?user=760 |
ODPOVEDAŤ |
Ludka M. (darlene) ID 24857 (7.8.2009, 21:04) | |
dakujeem uz som to dala do chladu a vyzera ze to pojde | |
ODPOVEDAŤ |
jana k. (janka425) ID 45490 (7.8.2009, 20:59) |
ahoj ja som po uvareni hmoty nechala vychladnut v chladničke,potom primiesila cukor a ferbu a znovu som to šupla na par minut schladit.Mne sa robilo s tou hmotou super.skus vychladit a potom znovu vymiesit snad sa to polepši.skus si prečitat komentare možno niečo najdeš http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8082 |
ODPOVEDAŤ |