. .. .. .. .. .. .
. .

Rezancovo-tvarohový nákyp s čerešňami - RECEPT 1575

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 633 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Rezancovo-tvarohový nákyp s čerešňami


[ recept č. 1575 zo dňa  ]


Rezancovo-tvarohový nákyp s čerešňami


POTREBNÉ PRÍSADY

cestoviny - fliačky alebo rezance * 1 mäkký tvaroh * práškový cukor podľa chuti * 2 vajíčka * čerešne * tuk a hrubá múka alebo strúhanka na vymastenie pekáčika * na ozdobu: šľahačkový špricík, alebo škoricový cukor, alebo čokoládová poleva

POSTUP PRÍPRAVY

Fajné sladké jedlo pre deťúrence a ich ockov :-))))))) Keď zrejú čerešne, treba to využiť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Úvodná nenáročná práca :-) umyte čerešne, nechajte ich odkvapkať a neodkôstovávajte ich. Červíčkov nechajte kľudne vo vnútri :-)), nemajú skoro žiadnu slaninku, ani faldičky, tuk, vraj samá bielkovina :-)
2. Do misky švacnite mäkký tvaroh,
3. prišvacnite k nemu práškový cukor - cukru pridajte podľa chuti, ja som dala asi 4 polievkové lyžice.
4. a priprišvacnite aj žĺtka. Z bielkov vyšľaháte hustý sniežik.
5. Tvarohovo-žĺtkovú zmes zamiešajte, pridajte tuhý sniežik a zľahka spojte dohromady.
6. Do veľkej misy dajte scedené uvarené fliačky alebo rezance,
7. zalejte tvarohovou zmesou,
8. zasypte čerešňami a zamiešajte. Ak sa Vám nepozdáva vmiešanie čerešní do cestovín, tak ich dajte na spodok pekáča a zakryte cestovinami s tvarohovou zmesou.
9. Všetko jemne zamiešajte, vymastite si väčší pekáčik alebo dva menšie pekáčiky, vysypte ho hrubou múkou alebo strúhankou,
10. a dajte piecť.
11. Nákyp som zapekala pod alobalom asi 3/4 hodinky.
12. Posypte škoricovým cukrom, šľahajdou alebo čokoládovou polevou a dobrú chuť!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kyslá kapustová | Rezancovo-tvarohový nákyp s čerešňami | cestoviny a la Manuella >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Alexandra N. (alexandra49) ID 2935, mimibazar.sk/alexandra49 (7.6.2007, 23:52)
maca jakož móže byt,inak co ked by si namiesto cestovin slizikov pouzila tie cervicky? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Alena N. (alena38) ID 2451, mimibazar.sk/alena38 (7.6.2007, 21:12)
Waw to vyzerá svetovo (Y) (Y) (Y) v tomto momente by som to išla uvariť, keby som mala doma tvaroh 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| práve sa mi zbesnili chuťové poháriky :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (7.6.2007, 23:03)
Nežer, cica!!!! :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (upravené 7.6.2007, 23:03)
Aljoša, veď dondi, ešte Ti Tvoj švagrík niečo nechal :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu