. .. .. .. .. .. .
. .

*♥*PAŠTÉTA Z KURACEJ PEČIENKY*♥* - lepšia ako francúzska kupovaná - RECEPT 15561

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 32120 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)


*♥*PAŠTÉTA Z KURACEJ PEČIENKY*♥* - lepšia ako francúzska kupovaná


[ recept č. 15561 zo dňa  ]


*♥*PAŠTÉTA Z KURACEJ PEČIENKY*♥* - lepšia ako francúzska kupovaná


POTREBNÉ PRÍSADY

Pôvodný recept je na tejto adrese: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=13527

POSTUP PRÍPRAVY

Pôvodne som chcela len vymeniť fotky pri svojom recepte, ale akosi to nejde. Fotografia sa akosi nedá odstrániť, ani nahradiť novou. Tak snáď Vás upúta táto nová a možno paštétku aj vyskúšate, lebo príprava je extrémne jednoduchá a výsledný chuťový efekt je vynikajúci. Je to jemná delikatesa, môžete mi veriť.

Piekla som ju už minimálne 6 x a už som konečne zistila, že sa má piecť pomaly, a nie na 200°C, ako mám v pôvodnom recepte. Včera mi napadlo piecť ju pri nižšej teplote a preto aj dlhšie. Tentokrát paštéta ani nepraskla (ani na kúsičku) a ani neklesla. Takže piekla som na 150°C a cca 45 min , špajdľa to istí :-)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

takže aj z druhej strany... :-) mňam, taká je dobrááá...
vynikajúca mňamka na raňajky či na večeru, alebo ako studené pohostenie pre návštevu...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Žlto-zlatá na 50tku | *♥*PAŠTÉTA Z KURACEJ PEČIENKY*♥* - lepšia ako francúzska kupovaná | Čína na panvici >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
enka81 e. (enka81) ID 76895 (8.12.2011, 13:14)
vynikajúca, najlepšie nám chutila dobre vychladená po noci v chladničke, určite este urobím (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (8.12.2011, 14:27)
Som rada, že vám chutila :-) :-) :-) Naozaj je mňamová a vôbec nie drahá. Ja som ju začala v poslednej dobe robiť do pohárov a zasterilizujem. Ale takto upečená je lepšia (Y) Tak nech ti receptík slúži (L) (hello) |:o)
ODPOVEDAŤ
Miroslava A. (pupatko) ID 13790 (5.12.2011, 23:38)
Tuto pastetu sa chystam zajtra robit vyzera fakt suprovo, len chcem upozornit, ze v povodnom recepte sa pise, ze sa pecie na 150*C 45min.Teda spravne.
ODPOVEDAŤ
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (15.3.2010, 22:01)
Ahoj Kikus, a ta pasteka je potom taka roztieratelna ako z tej plechovicky ? :-o
Alebo je taka tuha, krajava ako ked sa kupuje u masiara taka zabijackova na vahu? *-) *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (16.3.2010, 11:07)
Ahoj Michal :-) tuhá teda nie je. Povedala by som, že tak napoly... asi takej konzistencie, ako keď máš kačaciu či husaciu pečienku zaliatu v masti. Dá sa pomerne dobre rozotrieť aj na lokše, keby si chcela. Ale zase drží si svoj tvar... ak by si to chcela mať nakrájané ako obložená misa. Takto som to vlastne ja jedla prvýkrát na oslave svojej kolegyne...bolo to krásne servírované na šalátových listoch. Doma na raňajky si v pohode rozotrieš na pečivo či chlebík (Y) čao (hello) (L)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (15.3.2010, 19:37)
Kristínka, chystám sa na ňu v stredu |:o) |:o)
Ja som paštiková :-p ,-) ,-)
(L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (15.3.2010, 21:56)
Tak nech sa ti vydarí. :-) Držím palce (Y)
(L) (L) (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (15.3.2010, 0:16)
pasteta vyzera super, urcite vyskusam,uz sa na nieco podobne chystam dlho predlho (hello)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (15.3.2010, 21:59)
Janík, vyskúšaj, bude vám chutiť isto. Ale podotýkam, že sami ju asi nezjete a v chladničke až tak dlho nevydrží...max. 3 dni. Zvyšok alebo zmraziť alebo si pozvať dákych kamošov, čo pomôžu spapkať ,-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (15.3.2010, 22:04)
:-p dakujem za tip. urobim bud predtym ako pojdeme k nasim a zoberiem im alebo pre navstevu alebo zamrazim alebo urobim polovicnu davku, mam taku malu formu :-p ,-)
ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (23.6.2009, 17:10)
(Y) (Y) ahoj Kristi, to ti verim, ze je lepsia ako francuzka kupovana [A] [A] ja robievam tiez z kuracich pecienok, ale nepecenu, raz teda vyskusam aj takuto..je to fajnotka a clovek sa nemusi bat, ze co vsetko poje z konzervy :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (23.6.2009, 23:26)
Evka, nechválila by som tak, keby to nebola pravda :-) Recept mi dala taká staršia kolegyňa, vraj na domácich oslavách |:o) to nesmie chýbať. Ja som bola uveličená, keď som to jedla prvýkrát. [A] Ešte keby som tak vedela spraviť k tomu lokše... *-) Evka, neváhaj a vyskúšaj (clamp) Len sa všetko zmixuje a upečie v nejakej forme. Recept je na adrese uvedenj úplne hore... (Y)(hello)
ODPOVEDAŤ
Gabriela K. (gabikaKa) ID 58190 (23.6.2009, 15:26)
Kristínka, môžem potvrdiť, že je to ozaj delikatesa, robievam ju, keď má prísť návšteva a práve si ma inšpirovala - cez víkend máme hody, určite ju urobím |:o) |:o) |:o) (L)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (23.6.2009, 21:34)
Gabi, návšteva sa bude zalizovať od ucha k uchu (Y) Pamätám si, keď som to prvýkrát jedla na oslave svojej kolegyne. Úplne paf z toho. A nielen ja :-), lebo za malú chvíľu to bolo fuč :-D Že vraj je to paráda so zemiakovými lokšami, ale ja lokše neviem. Tak želám, nech hody dobre dopadnú |:o) (F) |:o) (F) |:o) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu