končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CHUŤOVKY |
Martina S. (tinula29) ID 57562 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zavinuté tajomstvo[ recept č. 14615 zo dňa 28.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 bal. vyvaľkaného lístkového cesta, 2 bal. syru niva, 200 g kuracích pŕs, 100 g čerstvých šampiňónov, 1 väčší pór, 1 smotana na šľahanie, 1 vajíčko, 1 bal. sezamových semienok, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, solamyl, citrón POSTUP PRÍPRAVY Na cesto naukladáme kuracie prsia, ktoré sme najprv osolili a okorenili. Na ne nasypeme nastrúhaný syr niva, nakrájané šampiňóny. Cesto zavinieme, uložíme do plechu na mastný papier, potrieme žĺtkom z vajíčka, posypeme sezamovými semienkami a necháme približne pol hodinu piecť. Pór nakrájaný na kolieska dáme variť do vody, do ktorej sme pridali vegetu. Keď sa pór uvarí, rozmixujeme ho vo vode, v ktorej sa varil. Pridáme šľahačku, v ktorej je rozmiešaný solamyl. Všetko spolu varíme, kým omáčka nezhnustne. Závin nakrájame na plátky a prelejeme ho pórovou omáčkou. |
Martina S. (tinula29) ID 57562 (25.5.2011, 13:05) | |
tak to som rada ze chutilo | |
ODPOVEDAŤ |
Denisa P. (denip) ID 17850 (4.5.2011, 22:54) |
Robila som to a keďže si nepísala, tak som tam dala surové prsia a bolo to výborné, pekne sa upiekli, neboli vôbec surové. Chutilo to výborne! |
ODPOVEDAŤ |
Martina S. (tinula29) ID 57562 (upravené 6.1.2011, 7:35) | |
prepáč že tak neskoro odpovedam dlho som tu nebola...tie kur.prsia prudko opečiem nech sa zatiahnu najbližšie keď to budem robiť pridam aj foto... | |
ODPOVEDAŤ |
Denisa P. (denip) ID 17850 (20.9.2010, 14:55) |
Znie to fantasticky, len neviem. Tie kuracie prsia majú byť surové, alebo sa majú najprv opiecť? Dík. |
ODPOVEDAŤ |