končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Marta G. (Egreska) ID 53992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Vypražane kridelka+grilovana paprika+pečene zemiaky[ recept č. 14526 zo dňa 25.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie kridla,trojobal,červena paprika,cesnak,koreniny,oliv.olej,bylinky(alebo pizzove korenie),zemiaky,slaninka POSTUP PRÍPRAVY Kridelka si nakorenime,osolime a obalime v trojobale.Papriku si rozrežeme ,vyberieme jadro a dame piect do rury so slaninkou na 200st do čierna.Zemiaky ošupane si ponakrajujeme ,v miske si zmiešame olej koreniny,sol,cesnak,bylinky a tymto zemiaky riadne vymasirujeme do zarezov a dame piect ku paprike.ja som to piekla v dvoch pekačoch naraz ,asi hodinu a pol.potom si papriky ošupeme a prelejeme zvyšnym nalevom.Kridelka si vypražime,naservirujeme a papame.. |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (25.5.2009, 19:49) | |
vyzerá to mňamkovo |
|
ODPOVEDAŤ |