. .. .. .. .. .. .
. .

Filé z lososa v rozmaríne - RECEPT 14408

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 63606 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Filé z lososa v rozmaríne


[ recept č. 14408 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

400g filé z lososa (alebo inej ryby), citrón, soľ, mleté čierne korenie, 1,5dcl rybacieho vývaru (z kocky bujónu), 200ml šľahačkovej smotany, rozmarín.

POSTUP PRÍPRAVY

Tento spôsob prípravy rýb zbožňujem, zdá sa mi najlahodnejší.
Rybu umyjeme a osušíme. Pokvapkáme šťavou z polovice citróna a vo vriacom vývare ju varíme asi 5 minút. Mäso vyberieme a udržujeme v teplo. Do vývaru prilejeme šľahačkovú smotanu a varíme asi 15 minút. Osolíme, okoreníme a vytlačíme druhú polovicu citróna. Pridáme nasekaný rozmarín a necháme raz prejsť varom. Rybu polejeme omáčkou a môžeme podávať s najemno nastrúhanou mrkvou udusenou na oleji s cibuľou.
<< Šľahaný tvaroh s pažítkou | Filé z lososa v rozmaríne | Vaječné bielka s bryndzou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu