Eva N. (torticka) ID 66510 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
Zásnubná torta pre moju dcéru
[ recept č. 13746 zo dňa 3.5.2009 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
Korpusy - čokoládový a ananásový. Plnená ananásom a plnkou z bielej čokolády.
Ružičky aj poťahovanie torty sú z penových cukríkov Marshmallow. |
Celkom: 24 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |
| Marcela D. (macazvk) ID 87957 (24.5.2009, 14:38) |
Prosím Vás.Ako dosiahnete ten krásny tvar srdca.Myslím že je to také krásne oblé.je to nejako nahrubšie potreté plnkou,alebo je to skrojené do oblého tvaru.Tá to totiž úplne iný tvar srdiečku.Ďakujem za odpoveď.Marcela. |
ODPOVEDAŤ |
Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (13.5.2009, 20:58) |
|
ODPOVEDAŤ |
| Katarína K. (katana) ID 41442 (10.5.2009, 14:51) |
je prekrásna |
ODPOVEDAŤ |
| Zdenka M. (MMZMTM) ID 12480 (7.5.2009, 22:05) |
krása!!!!Klobúk dolu pred Vami!!! |
ODPOVEDAŤ |
Martina S. (maffka) ID 65310 (7.5.2009, 21:55) |
krásna |
ODPOVEDAŤ |
| Mária S. (Ima) ID 3938, mimibazar.sk/ima (6.5.2009, 11:37) |
Krásna, jemná...chcela by som mať také zlaté ruky... snáď do zásnub mojej dcérky sa to stihnem naučiť. Zatiaľ má len 12 rokov, tak mám ešte čas učiť sa a skúšať . Torta je nádherná |
ODPOVEDAŤ |
| Olga C. (Init) ID 46563 (6.5.2009, 11:31) |
Nádherný dort, moc se ti povedl |
ODPOVEDAŤ |
| Silvia Ž. (Siskac) ID 49230 (5.5.2009, 18:39) |
jednoducho krásna |
ODPOVEDAŤ |
| Marika S. (finka) ID 64179 (5.5.2009, 18:38) |
Krásna, fantastická... |
ODPOVEDAŤ |
| Yvona G. (yvon) ID 1354, mimibazar.sk/yvon (5.5.2009, 8:27) |
je nádhernááááá Y |
ODPOVEDAŤ |
| Eva N. (torticka) ID 66510 (5.5.2009, 7:39) |
Milada K (milad) tu je recept na tú plnku z bielej čokolády: 5 vajec 30 dkg kryštál. cukor 2 tabuľky bielej čokolády Orion 1,5 Palmarinu Vajcia a cukor šľaháme nad parou a pridáme aj trocha zmäknutú čokoládu. Všetko šľaháme asi 20 min. nad parou. Potom odstavíme a miešame do vychladnutia, aby sa neurobila kôrka na plnke. Palmarin izbovej teploty vyšľaháme samostatne a postupne do neho zašľahávame vychladenú plnku. Plnka by mala mať takú istú teplotu ako Palmarin, aby sa nezrazila. To je všetko.Snáď sa podarí. |
ODPOVEDAŤ |
| Milada K. (milad) ID 54061 (5.5.2009, 18:09) |
Ďakujem, , vyskúšam, nevyzerá náročne, hádam zvládnem , tá tortička vyzerá super ! |
ODPOVEDAŤ |
| Jana C. (janica251) ID 82644 (4.5.2009, 20:37) |
veľmi pekná taká jemná veľmi sa mi páči a chutila určite skvelo |
ODPOVEDAŤ |
| Eva N. (torticka) ID 66510 (4.5.2009, 14:27) |
Všetkým dievčatám ďakujem za pochvalu a uznanie |
ODPOVEDAŤ |
| Eva N. (torticka) ID 66510 (4.5.2009, 14:26) |
Slavka P (slawik) ten vzor som otlačila do silikónovej podložky, ktorá má na sebe ten vzor . |
ODPOVEDAŤ |
| Eva N. (EvkaNig.) ID 63635 (4.5.2009, 11:08) |
Téééda na 1* takže ako budúca svokra ste určite zabodovali |
ODPOVEDAŤ |
| Slavka P. (slawik) ID 51904 (4.5.2009, 10:13) |
Krásna torta a ako ste spravili to vyrezávanie do potahovania? teda do tej polevy? Dakujem =) |
ODPOVEDAŤ |
Lubica B. (chikitka15) ID 88450 (3.5.2009, 23:09) |
tak ta je fakt uzasna!!! |
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 24 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2 ďalšie >> |