končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Magdalena L. (meggienka) ID 798 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 60 návštěvníkov) Čokoládová cukríková hmota - MMF[ recept č. 13414 zo dňa 24.4.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY zdroj:www.living.cz 150g prášk. cukru 200g horkej čokolády 180g "maršmelou" cukríkov ľubovolnej farby 1 lyžička margarínu alebo masla 3 lyžičky šľahačky-smotany 1 lyžička likéru alebo brandy POSTUP PRÍPRAVY 1. Nad parou roztopíme čokoládu 2. Pridáme maršmelou a necháme roztopiť, pridáme smotanu, maslo a likér 3. PRELOžíMEe masu do mixéra, pridáme cukor a vymiešame 4. Cesto vyklopíme na podložku poprášenú cukrom a môžeme spracovať 5. "Neohybne - tvrde" cesto necháme trochu ohriať v mikrovlnke. 6. Hmotu skladujeme v igelitovom sacku a doze v chladničke. !!!!!Tento recept je vďaka Andrea O. (AďaO.) ID 5041odskúšaný a je s ním veľmi spokojná!!!!! |
Bronislava N. (brorad) ID 78717 (3.7.2011, 16:09) |
poradte prosim ak chcem tuto hmotu spravit s bielou cokoladovu pomer surovin je rovnaky? a farba potahovky bude aka? dakujem |
ODPOVEDAŤ |
Maria P. (teleflex) ID 105501 (3.5.2011, 20:33) | |
Mne sa s ňou darí pracovať perfektne a ďakujem za receptík . Tu je malá ukážka - použitá mliečna a biela čokoláda: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39678&user=105501 , tu je mliečna čokoláda: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39502&user=105501 , znova mliečna čokoláda: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38544&user=105501 , http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34998&user=105501 - tu je použitá čokoláda na varenie...a ešte mliečna čokoláda: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32368&user=105501 , http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31150&user=105501 , takže na čokoľvek a akokoľvek použiteľná... | |
ODPOVEDAŤ |
Timea L. (01timea) ID 191914 (1.4.2011, 12:05) | |
Dala som kamarátke tento recept , lebo chcela vyskúšať čokohmotu a volala mi , že sa jej nepodarila, že s tým vôbec nevedela pracovať , že to nevedela ani len rozvalkať.... rozpadávala sa jej tá hmota... Kde mohla spraviť chybu??? Zaujímalo by ma to, pretože aj ja by som ju chcela vyskúšať a teraz sa už bojím, že tak pochodím aj ja.. Všetko robila presne podľa receptu , len namiesto horkej čokolády dala tú čokoládovú polevu (tie dukátiky) , môže to byť preto? | |
ODPOVEDAŤ |
Ľubica B. (maruschka) ID 23233 (12.9.2009, 11:04) | |
Dnes sme vyskúšali tento recept na čokoládovú cukríkovú hmotu Je perfektná a robili sme z nej pirátsku truhlicu plnú zlatých dukátov, ružičky, prstienky a náhrdelník do tej truhlice Perfektne sa s touto hmotou pracuje a je krásna hladká, ani cukor sme nemuseli použiť, keď sme z nej robili výtvory na tortu.....Ďakujeme za super recept. | |
ODPOVEDAŤ |
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (2.7.2009, 14:23) |
Andrejkin nádherný výsledok, dúfam že sa nenahnevá: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15234&user=5041 |
ODPOVEDAŤ |
Andrea O. (AďaO.) ID 5041 (2.7.2009, 14:55) | |
Vôbec nehnevám, s vyvaľkaným sa super pracovalo | |
ODPOVEDAŤ |
Andrea O. (AďaO.) ID 5041 (16.6.2009, 11:18) |
Ďakujem za perfektný recept, už je 100%-ne vyskúšaný na našej "konskej" torte. Len vaľkať musel manžel a veru sa nadrel , lenže výsledok stál za to |
ODPOVEDAŤ |
Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (24.6.2009, 13:33) | |
To je super, som rada, že funguje. Ak mas andrejka aj foto, posli a prilozime, alebo prihod link do komentárov. | |
ODPOVEDAŤ |
Jana P. (tinka76) ID 14873, mimibazar.sk/tinka76 (11.5.2009, 14:24) | |
Tento postup som este neskusala, ale cokoladovu cukrikovu hmotu som uz viackrat robila podla tych "klasickych receptov tu z MMB. T.j.: - dala som si MM cukriky do vymaslovanej misky, pokvapkala citronom, - sup s nimi do mikrovlnky na cca 30sek. - vytiahnut, pridat nastruhanu varovu cokoladu, - a sup spat este na cca 20-30 sek do mikrovlnky, - potom pridavat susene mlieko a cukor a vymiesat na hmotu s ktorou sa dobre pracuje. Hmota je super ... ja valkam cez foliu - na potahovanie aj pred vykrajovanim na kvietky a figurky ... a je SUPER! Na torte je este mozne potriet troskuolejom a je krasna leskla |
|
ODPOVEDAŤ |
Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (28.4.2009, 22:11) |
ODPOVEDAŤ |