končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Brigita Křivová (Nikolasko) ID 12037 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Bryndzová nátierka[ recept č. 11619 zo dňa 26.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 200 g bryndze, 200 g masla, mletá červená paprika, 1 malá cibuľa, petržlenová vňať alebo pažítka, chlieb POSTUP PRÍPRAVY Bryndzu s maslom vymiešame, pridáme mletú červenú papriku, nadrobno posekanú cibuľu. Všetko dobre premiešame a natrieme na krajce chleba. Posypeme posekanou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou. |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (27.2.2009, 13:27) | |
Pomazánku robievam je Hlavne v máji / májová bryndza / Už sa teším. | |
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (26.2.2009, 19:48) | |
aaaaaaaaaaaa klasikaaaaaaaa tiez taku robime,je to paradicka. ja davam v lete pazitku dovnutra,namiesto cibule, je tak lahsie stravitelna (aspon pre mna) | |
ODPOVEDAŤ |