. .. .. .. .. .. .
. .

Naozaj nadýchaná bublanina - RECEPT 11474

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 21196 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Naozaj nadýchaná bublanina


[ recept č. 11474 zo dňa  ]


Naozaj nadýchaná bublanina


POTREBNÉ PRÍSADY

6 vajec, 2 dcl oleja, 2 dcl vody, 1/2 kg cukru, 1/2 kg hrubej múky, 1 prášok do pečiva,

POSTUP PRÍPRAVY

Milé žienky, ak ste doteraz márne hľadali recept na naozaj nadýchanú, ľahkú a vysokú bublaninu, vyskúšajte tento recept.

Žĺtka s cukrom vymiešame do penista. Potom postupne pridávame olej a vodu. Keď to máme pekne vymiešané do hladkej hmoty pridáme múku a prášok do pečiva.
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a ručne primiešame do cesta.
Cesto vylejeme do olejom vytretého a múkou vysypaného plechu a pridáme ovocie podľa chuti. Či už čerstvé alebo kompótové.
Pečieme asi 20 - 25 minút na 180 stupňoch.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

žĺtka vymiešame s cukrom
takto do penista
postupne počas miešania prilievame olej a neskôr aj vodu, kým nám nevznikne takáto hladká hmota
sneh ručne primiešame do cesta
cesto vylejeme na plech
a posypeme ovocím. v tomto prípade to bola rebarbora so škoricovým cukrom
potom už len upečieme, nakrájame a papáme


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Nie je tulipán ako tulipán :-) | Naozaj nadýchaná bublanina | Kuracina po gemersky - úžasná a superrýchla >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Barbora G. (Barbinka641566) ID 19948 (18.6.2009, 13:36)
Ahojte, tak so cez víkend vyskúšala túto úžasnú bublanina.

Čaute Jana (Y)
ODPOVEDAŤ
Katarína M. (76katrin) ID 7296, mimibazar.sk/76katrin (1.6.2009, 14:17)
Cukru je akurat (K) (K) a celá bublaninka je úžasná.Krásne "vybehla" a je super nadýchaná a sladká tiež akurát. ďakujeme za recept. (L) (L) (L) (clamp) (clamp) (clamp) katarina
ODPOVEDAŤ
beata s. (kristina82) ID 47078 (23.2.2009, 11:55)
nie je toho cukru nejak vela?
ODPOVEDAŤ
Zuzana Ž. (Zoozana) ID 21196 (28.6.2009, 14:39)
toto je povodny recept. Ja osobne davam menej cukru. Asi 300 g a uplne to staci.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu