končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Andrea F. (Andy7774) ID 71445 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Nákyp z kuracej pečienky[ recept č. 10761 zo dňa 31.1.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1/2kg kuracích pečienok, 1 lyžica vegety, 1 smotana na šľahanie, 4 vajcia, soľ POSTUP PRÍPRAVY Pečienky zomelieme na mäsovom mlynčeku a pridáme všetky ostatné prísady a pomiešame. Vznikne redšia hmota - nezľaknite sa, stuhne pri pečení. Dáme na vymastený a strúhankou vysypaný plech a pečieme, kým nákyp nestuhne. Dá sa papať len s chlebíkom (to často využívam, keď príde návšteva a všetkým chutí) alebo aj s ryžou či zemiakovou kašou. Dobrú chuť! |