. .. .. .. .. .. .
. .

"PACNUTÝ" chlebík - RECEPT 10681

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ČO DOM DAL

ID 26271 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


"PACNUTÝ" chlebík


[ recept č. 10681 zo dňa  ]




POTREBNÉ PRÍSADY

chlieb, 1-2vajíčka, šunka alebo salám, syr, olej, horčica alebo kečup

POSTUP PRÍPRAVY

Každý krajec chleba potrieme horčicou alebo kečupom (čo komu viac chutí), a natretú stranu omočíme vo vajíčku zmiešanom s nakrájanou šunkou a syrom a dáme ho opiecť na panvicu s olejom. Z druhej strany chlebík iba opečieme, takže je to akoby topinka.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Do vajíčka pokrájame šunku, syr a trochu osolíme
Chlieb potrieme horčicou, príp. kečupom, a na jednu stranu nanesieme rozmiešané vajíčko so šunkou a syrom. A dáme opiecť. Vajíčková zmes sa môže dať aj na druhú stranu, ale nám viac chutí, keď je z jednej strany chlebík vo vajíčku, a z druhej strany chrumkavý ako topinka.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Spaghetti aglio e olio/ Cesnakové špagety | "PACNUTÝ" chlebík | Kapustové strapačky (halušky) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Stefania O. (Stefani) ID 37941 (14.2.2009, 21:17)
Mnam ten vyzera super určite vskušame
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (eva816) ID 77962 (28.1.2009, 9:26)
*-) zdravim, takyto chlebik by u nas bodoval, len neviem z ktorej strany pecieme najprv.
ODPOVEDAŤ
Miriam Š. (happyMia) ID 26271 (28.1.2009, 10:02)
Chlebík najprv opiecť z vajíčkovej strany, a keď je pekne upečený potom otočiť a ešte opiecť druhú stranu. Dúfam že bude chutiť. :-p
ODPOVEDAŤ
Eva T. (eva816) ID 77962 (28.1.2009, 14:48)
ok, vyskusam hned na olovrant (hello)
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (narcis26) ID 42855, mimibazar.sk/narcis26 (27.1.2009, 21:52)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu