končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Andrea M. (andream1) ID 31619 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) ĽAHôDKOVÉ REZNE[ recept č. 6173 zo dňa 8.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 8 rezňou, soľ, olej, 200 g Eidamu, 250 ml kyslej smotany, 3 vajcia, hladkú múku, strúhanku, kari korenie, bylinkové korenie, väčšiu hlávku cesnaku. POSTUP PRÍPRAVY Rezne naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme, okoreníme a natrieme s roztlačeným cesnakom. Do hlbšej misy dáme na dno olej, pripravený rezeň, natrieme ho olejom a naň další rezeň. Postup opakujeme. Prikryté ich dáme do chladničky odležať. V miske rozšľaháme vajcia, pridáme jemno postrúhaný syr a smotanu. Pred prípravou rezne najprv obalíme v múke, potom v syrovej zmesi a napokon v strúhanke, potom vyprážame na miernom ohni. Dobrú chuť |
Peťka B. (Korinna) ID 45364, mimibazar.sk/korinna (8.7.2008, 11:09) |
To ma nenapadlo - že do vajíčka pridať syr... Vyskúšam!!! Inak prečo sa nakrajuje to mäso? Čomu konkrétne to ma zabrániť alebo pomôcť? Vďaka! |
ODPOVEDAŤ |
Andrea M. (andream1) ID 31619, mimibazar.sk/andream1 (8.7.2008, 12:13) | ||
Ked je karé, tak po krajoch má žľazu a ked to nakrojíte tak to aj lepšie vyklepete. Určite sa to oplatí vyskúšať, sú výborné - odporučam | ||
ODPOVEDAŤ |