končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Andrea M. (andream1) ID 31619 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | PLNENÉ ZEMIAKY[ recept č. 6176 zo dňa 8.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 20 stredne veľkých zemiakov, 250-300 g šampiňónov, 2 mrkvy, 3 petržleny, 1 zeler, 2-3, strúčiky cesnaku, 1 veľkú cibuľu, 1 lyžicu vegety, soľ, olej. POSTUP PRÍPRAVY Umyté zemiaky uvaríme v šupke ( 8 minút ), scedíme ich a nechme vychladnúť. Potom ich ošúpeme, vŕšky odkrojíme a vnútro vyberieme. Na troche oleja speníme nadrobno nasekanú cibuľu. Pridáme očistenú, pokrájanú zeleninu, šampiňóny i vŕšky zemiakov, podlejeme vodou, ochutíme vegetou a chvíľu dusíme. Cesnak očistíme a roztlačíme. Do každého zemiaka dáme štipku cesnaku, naplníme ich zmesou, uložíme na vymastený pekáč. Ak zmes ostane, rozložíme ju okolo zemiakov. Prikryté upečieme do mäkka, potom odkryté zapečieme. Dobrú chuť, Andrea |
Eva P. (bubu85) ID 228256 (3.3.2012, 11:59) |
Skvelý recept ďakujem Takúto inšpiráciu som presne dnes potrebovala, utekám nakúpiť a pustím sa do varenia!! |
ODPOVEDAŤ |