. .. .. .. .. .. .
. .

špenátové lasagne - RECEPT 56378

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 258622 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


špenátové lasagne


[ recept č. 56378 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


špenátové lasagne


POTREBNÉ PRÍSADY

asi pol balika lasagni,2 listove špenáty,cibula,cesnak.syr na posypanie.bešamel-maslo,muka,smotana(mlieko),sol,korenie.

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji si opražime cibulu a cesnak,pridáme špenat a dusime,ochutíme solou a korenim.pridáme smotanu(mlieko) a necháme zovrieť. do zapekacej misy alebo do maleho pekača si dáme neuvarené lasagne,na to ide vrstva špenátu a na to bešamel a posypeme syrom. opakujeme -lasagne,špenát,bešamel a syr a vrchná vrstva sú lasagne a bešamel a posypeme syrom a dáme prikryté zapiecť asi na 200 stupnoch cca 20 a potom odokryjeme a dopečieme do zlata asi 10minut. Bešamel-s masla a múky urobíme ako zapražku,prilejeme mlieko a dochutime.sol,korenie.možme dat oregano či muškalový orech.(bešamel robím od oka,často dorábam)
<< Marek | špenátové lasagne | Puding s čoko polevou - nie obyčajný :-) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu