. .. .. .. .. .. .
. .

Mandľovo-kokosové brownies - RECEPT 54564

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 268823 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Mandľovo-kokosové brownies


[ recept č. 54564 zo dňa  ]


Mandľovo-kokosové brownies


POTREBNÉ PRÍSADY

60 g nesladenej čokolády nasekanej (môžeme prípadne použiť 1/2 šálky kakaového prášku) 1/2 šálky kokosového oleja (resp. nesolené maslo) 2 veľké vajcia izbovej teploty 1 šálka kryštálového cukru 1 lyžička vanilkového cukru 1/4 lyžičky soli 1/4 šálky kokosovej múčky (pripadne sa môže nahradiť 1/4 šálky univerzálnej múka) 1/2 šálky sladeného kokosu 1/3 šálky opekané a posekané mandle. pouzivam salku Nescafe malu 250ml

POSTUP PRÍPRAVY

Predhrejte rúru na 200°C. Pripravíme si plech cca 20x20 cm s papierom na pecenie. Roztopíme čokoládu a olej nad parou na miernom ohni. Zložíme zo šporáka, a stále miešame až do vychladnutia. Pridávame vajcia postupne jedno po druhom, potom pridáme cukor, vanilku, soľ a múky. Rozotrieme polovicu cesta v plech. Posypeme posekanými mandľami, potom sladeným kokosom. Opatrne to pritlačme a rozotrime druhu polovicu cesta. vylejeme na plech.

(robila som z kokosovej muky)
(ja som kokos dostredu kolaca vynechala, orechy som dala do cesta a vyliala cele na plech)

Pečieme 20-25 minút, kým špáradlo vpichnuté do stredu cesta je suché. Koláč nechám vychladnúť niekoľko hodín a pokrájať na požadovanú veľkosť. Môžeme si urobiť pralinky tým, že ich pokrájame na menšie kúsky, polejeme čokoládou a ozdobíme mandľami.

pokrajane mozu ist do chladnicky, inak su po vybrati take tuhe, ze by sa nedali dobre krajat. jest sa v pohode daju, aj take zachladene.
najlepsie su pri izbovej teplote, ked sa cokolada v nich roztecie a su makkucke a riadne cokoladove.
pozor, navykove, som na druhy den piekla dalsi plech, odteraz uz len dvojitu davku :-)
<< Torta Letné pokušenie | Mandľovo-kokosové brownies | ČERNICOVÝ DŽEM >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (29.7.2013, 19:46)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu