končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
michaela b. (misell.) ID 176450 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Čokoládová torta[ recept č. 54375 zo dňa 14.7.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY CESTO : 6 vajec, 1dcl oleja, 250g cukru, 250g hladkej múky, 100g čokolády na varenie, 1 prášok do pečiva, PLNKA : 1Lmlieka, 150g cukru, 3 čokoládové pudingy DR. Oetker, 200g čokolády, 200g masla, POLEVA : 250g čokolády, 250ml šlahačky POSTUP PRÍPRAVY Najprv si uvaríme puding, mlieko, cukor. Necháme vychladnúť. (Odložiť bokom) Do čistej misky si vyšlaháme žĺtka s cukrom a pridáme rozpustenú čokoládu (100g). Pridáme k tomu olej, vodu a znovu prešlaháme. Postupne pridáme múku, prášok do pečiva a znovu prešlaháme. Nakoniec vmiešame vyšlahané bielka. Cesto vylejeme do vymazanej, múkou posypanej formy. Pečieme asi 40-50 min. Hotový korpus po vychladený rozrežeme presne cez stred. Vychladnutý puding si prešlaháme mixérom. Potom vyšlaháme maslo (Izbová teplota) a pridáme rozpustenú, vychladnutú čokoládu. A potupne pridávame puding. ( Tá plnka je neskutočne lahodná !!!!!!!!!) Hotovú plnku dáme na spodný plát a rozotrieme. Potom mierne pritlačíme vrchný korpus a okraje natreme plnkou. ( Ja natieram aj vrch a polevu nerobím) Potom tortu vyzdobíme a je NESKUTOČNE dobrá ! :) Piekla som ju s kamarátkou :) |
Renata V. (Romina) ID 11135, mimibazar.sk/romina (24.1.2014, 11:49) | |
vyzerá MŇAM . Pri akej teplote treba piecť korpus? | |
ODPOVEDAŤ |