. .. .. .. .. .. .
. .

Prasknutý makovník - RECEPT 43688

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 66374 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Prasknutý makovník


[ recept č. 43688 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POSTUP PRÍPRAVY

Ahojte dievčence, \\r\\npotreboval by som radu, aj dnes som piekla makovník, cesto mám tu od Vás, veľmi dobre sa s ním pracuje, ale problém je ten, že stále, ale stále mi makovník praskne. Poradte, kde robim chybu.\\r\\nDakujem.
<< Oříškové řezy | Prasknutý makovník | s bocianom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Ľubomír K. (Luboško57) ID 319388 (29.11.2016, 16:33)
1) ako píšu renomované gazdiné, zľahka zatoč
2) plnky sa neboj, robíš makovník nie cestovník :-). Pozor aby si nemala riedku plnku vtedy praská
3) keď máš cesto rozvaľkané daj studeno/vlažnú plnku nie horúcu. Nechaj to vychladnúť (balkón), zroluj zľahka, popichaj, natieraj iba žltkom
ODPOVEDAŤ
Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (3.11.2011, 22:05)
Môže byť že na pevno zatočíš a nemá sa kde "zdvihnúť" (L)
ODPOVEDAŤ
ingrid k. (Polana) ID 85298 (25.10.2011, 9:58)
...väčšinou praskne ked je v nom vela plnky,skus menej plnky a samozrejme pred pečenim poprepichovať vidličkou alebo nožom.
ODPOVEDAŤ
Ľubomír K. (Luboško57) ID 319388 (29.11.2016, 16:30)
Veľa plnky nie je dôvod na prasknutie. Robím koláče niekoľko rokov, bajgle kde je pomer cesta k plnke 1:1, nikdy nepraskli, ani ťahaná štrúdľa mi nepraskla :)
ODPOVEDAŤ
Magdalena H. (Majdalka) ID 166595 (22.10.2011, 21:38)
a skusala si ho pred pecenim poprepichovat?
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu