. .. .. .. .. .. .
. .

KiRine VEGETKY najlepsie na svete - RECEPT 41565

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 96750 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)


KiRine VEGETKY najlepsie na svete


[ recept č. 41565 zo dňa  ]


KiRine VEGETKY najlepsie na svete


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:...½ kg polohrubej múky, 1 čl práškového cukru, 1 čl prášku do pečiva, 2 PL Vegety, 1 Hera (alebo iný stužený tuk 250g), 2 dl studenej vody, 1 čl provensálskych byliniek (alebo iných). Plnka:...1 Hera (alebo iný stužený tuk 250g), 350-400 g tvrdého (najlepšie údeného) syra, 1 PL štipľavej alebo sladkej papriky, 1 čl sušeného cesnaku, alebo 3 strúčiky prelisovať,1 čl vegety

POSTUP PRÍPRAVY

Z ingrediencií vypracovať cesto a rozdeliť na 6 rovnakých dielov. Vyvaľkať na cca
3 mm hrúbku – zhruba obdĺžnikového tvaru. Vymiešať plnku, rozdeliť na 6 častí a tie natrieť na cesto. Cesto po dĺžke zrolovať ako závin a opatrne postláčať, aby sme spojili okraje. Nechať odležať v chladničke 24 hodín. Na druhý deň odkrajujeme z valcov cca 3-4 mm kolieska a ukladáme na nemastený plech. Pečieme na najvyššej teplote do zlatovka približne 6-7 min..
Podľa fantázie prípadne posypeme sezamom, ľanovým semienkom, alebo rascou. Je to absolútne to najchutnejšie slané mňam, aké poznám. Robievam ich na pikantno, uchovávajú sa v špajzi v papierovej krabici a vydržia veľmi dlho.....za predpokladu, že ich nikto neobjaví.
<< Mickey s Minnie | KiRine VEGETKY najlepsie na svete | Muffinky múmie :)) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marta T. (kuriatko98) ID 28298 (24.8.2011, 9:12)
No včera som to robila, no cesto sa mi zdalo riedke,plnky mi bolo málo a zle sa to roztieralo..no ale zvysok cesta dnes niečim naplním a upečiem....tak ochutnáme
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (LaKiRi) ID 96750 (9.7.2012, 15:44)
...ako to nakoniec dopadlo? :-$
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (LaKiRi) ID 96750 (31.7.2011, 8:48)
Janka, Vy Ste taka zlata, ze Vas asi adoptujem. Dakujem a mam radost!!! :-p (F)
ODPOVEDAŤ
Janka L. (jankalo) ID 108253 (23.7.2011, 21:06)
Sledujem Vaše recepty, robila som zatiaľ len syrečkovú nátierku(výborná), ale vždy ma zaujme ako ich viete "predať" a veľmi sa mi páčia Vaše odpovede na komentáre diskutujúcich návštevníčiek. To ich robí zaujímavými a nabádate, aby sme ich skúsili. Rozhodne ja ich postupne vyskúšam. Pokračujte tak ďalej a prispievajte ako doposiaľ. (clamp)
ODPOVEDAŤ
Lenka M. (Lenka79) ID 88410 (22.7.2011, 12:14)
moja mamina ich robieva roky a hned byvaju prve prec, vrele odporucam, su fantasticke hlavne v vinku (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (LaKiRi) ID 96750 (23.7.2011, 18:37)
K vinku, pivku, cajiku, malinovke, k comukolvek.
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (LaKiRi) ID 96750 (20.7.2011, 19:36)
Na tejto fotke su celkom pekne, ale kto pecie v inej rure ako plynovej, bude ich mat uplne nadherne sfarbene, oranzovo zlatiste....a ta chut!!

Celkovo, najchutnejsie su but uplne cerstve, alebo na taky 3-4 den, ked preschnu a su chrumkave. Netreba ich balit, praveze su lepsie na vzduchu.
(flower) pekny dnik!
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu