Žobrácke rezne

peter64 - fotkapeter64, 30. apríla 2011

Suroviny

600 g
5-6 ks
5 ks




Postup

  1. 1

    Mäso pokrájame na 5-6 rezňov.Naklepeme ich,osolíme,okoreníme a obalíme v múke.V panvici rozohrejeme olej,rezne prudko opražíme a poukladáme ich na vymastený pekáč.Každý rezeň potrieme horčicou,posypeme nahrubo postrúhanou uhorkou,zakryjeme plátkom syra a vrch ozdobíme kápiou.Pekáč prikryjeme alobalom a dáme do vyhriatej rúry na 40-45minút.Rezne podávame teple so zemiakovou kašou a čerstvou zeleninou.

Diskusia k receptu

evanaaa
Peter, vidím, že si "mäsový", ale tiež, že používaš na takéto dobroty väčšinou bravč. stehno, to ja vôbec nekupujem, neviem prečo, mne by sa na tie tvoje recepty hodilo skôr niečo šťavnaté, keď už....ale sú dobré.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia