Žobrácka pochúťka

redakcia - fotkaredakcia, 25. novembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

700 g
50 g
150 g
1 strúčik
1 PL
150 ml
1 ks




Postup

  1. 1

    Dôkladne umyté držky varíme. Vodu počas varenia 2–krát vymeníme. Uvarené držky necháme vychladnúť.

  2. 2

    Cibuľu očistíme, opražíme na oleji, pridáme mletú červenú papriku, lečo, pretlačený cesnak a múku rozšľahanú v smotane.

  3. 3

    Podľa potreby rozriedime vodou a ochutíme. Podávame s uvarenými kolienkami.

Diskusia k receptu

Vymazať
vini55
Držky priam zbožňujem a momentálne tento recept dováraram, ale už teraz som strašne hladný. Ďakujem.
Vymazať
vini55
Už sa napchávam, napriek pažravosti a poškodeným chuťovým kanálikom - suuuuuuuuper!!!!!!!