Zeleninové predjedlo

ma000ja - bez fotkyma000ja, 25. apríla 2013
Zeleninové predjedlo
Foto: ma000ja
3
porcie
30 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks
1 ks
125 g
3 strúčiky
100 g
1 PL




Postup

  1. 1

    Do misky si dáme maslo, nasekané bylinky a rozdrvený cesnak. Všetko poriadne premiešame. Bagety si na hornej strane prerežeme a naplníme bylinkovým maslom tak, aby sme vyplnili zárezy, ale pritom bagety nepokrájali na kolieska. Zabalíme do alobalu a vložíme do vyhriatej rúry na 30 min, potom odkryjeme vrch a na 10 minút necháme bagety opekať zvrchu.

  2. 2

    Cherry paradajky si rozrežeme na polovice. Na každú položíme lístok bazalky a na kocky nakrájanú mozzarellu. Celé to prepichneme špáradlom. Jemne prelejeme olivovým olejom.

  3. 3

    Po 40 min vyberieme bagety z rúry, prerežeme na kolieska a spolu s vojačikmi servírujeme.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia