Viedenský guláš

turistka - fotkaturistka, 29. februára 2012

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu

jamarlen
dobrý postup, dobré suroviny, nečudujem sa tým pochvalám:))))
jamarlen
dobrý postup, dobré suroviny, nečudujem sa tým pochvalám:))))
boxik
Určite dobrý guláš až na to ,že neviem prečo ten názov Viedenský ,keďže presne tento guláš je typický český hospodský guláš ktorý nájdete v každej poriadnej hospode od Hodonína po Aš.
turistka
@boxik- možno to bude tým, že voľakedy pradávno za Rakúsko-Uhorska veľa našich ľudí ostalo vo Viedni a tak dali tomuto gulášu tento názov a vlastne je to ten náš. Sama som ho dostala pod týmto názvom a páči sa mi a aj jednoduchosťou prípravy a dostupnosťou surovín.
@jamarlen- mám rada i iné guláše napr. s pridaním leča.
evanaaa
Na guláš je veľmi veľa receptov, každý má svoj spôsob, niečo pridá alebo uberie, všetky sú dobré. Skúšala som aj ja rôzne variácie, ale väčšinou zostávam pri klasike. Len nikdy som mäso nezahusťovala zásmažkou, je veľa iných spôsobov, ale aj to je vec každého, patrí to k tomu, čo komu ako chutí.
zdenkab
Gulášiky máme veľmi radi, aj ja ho robievam takto. Manžel múku nemôže preto zahusťujem postrúhaným zemiakom, . Aj takto je výborný a pre zdravie je to lepšie..



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia