Vyprážané plnené šampiňóny

alique - fotkaalique, 11. mája 2013
Vyprážané plnené šampiňóny
Foto: alique

Suroviny

10 ks
3 ks
Plnka:
125 g
1 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Šampiňóny očistíme. Odstránime nožičku a ošúpeme. Vnútro vydlabeme lyžičkou, dávaj pozor aby sa nepolámal. Ja nožičky a vnútro ktoré vydlabem nevyhadzujem. Popražím cibuľku a na cibuľke podusím. Zalejem rozšľahaným vajíčkom.

  2. 2

    Bryndzu vymiešame spolu s vajíčkom, múkou a nasekanou pažítkou. Šampiňóny vyplním plnkou. Obalím v múke. Vo vajíčku a v strúhanke. Vypražím na rozpálenom oleji.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia