Tom Yum Kung

rylance - bez fotkyrylance, 15. januára 2015
Tom Yum Kung
Foto: rylance

Recept, ktorý som si doniesla z Thajska je jeden z mojich najobľúbenejších. Je jednoduchý na prípravu a čas. Rada sa s vami oň podelím Zobraziť celý popisRecept, ktorý som si doniesla z Thajska je jeden z mojich najobľúbenejších. Je jednoduchý na prípravu a čas. Rada sa s vami oň podelím :), kto má rád exotické pikantérie určite si ho zaradí do svojej kuchárskej knihy.

Suroviny

10 ks
1 ks
6-8 ks
2 ks
3-4 ks
5-6 ks
3 strúčiky
menšia hrsť
2 polievkové lyžice
1 polievková lyžica
2-2,5 litra




Postup

  1. 1

    Dáme si zovrieť vodu do ktorej vhodíme limetkové (kafala) lístky, citrónovú trávu, ktorú je dobre narezať na šikmo ,aby z nej vyšla čo najviac aróma, koreň galanga tiež narezaný na plátky, pretlačený cesnak, tom yum pastu. Všetko varíma tak 15-20 min.

    Tom Yum Kung - obrázok 1

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia