Foto: rylance
Recept, ktorý som si doniesla z Thajska je jeden z mojich najobľúbenejších. Je jednoduchý na prípravu a čas. Rada sa s vami oň podelím Zobraziť celý popisRecept, ktorý som si doniesla z Thajska je jeden z mojich najobľúbenejších. Je jednoduchý na prípravu a čas. Rada sa s vami oň podelím :), kto má rád exotické pikantérie určite si ho zaradí do svojej kuchárskej knihy.
Suroviny
10 ks |
|
1 ks |
|
6-8 ks |
|
2 ks |
|
3-4 ks |
|
5-6 ks |
|
3 strúčiky |
|
menšia hrsť |
|
2 polievkové lyžice |
|
1 polievková lyžica |
|
2-2,5 litra |
|
|
Postup
-
1
Dáme si zovrieť vodu do ktorej vhodíme limetkové (kafala) lístky, citrónovú trávu, ktorú je dobre narezať na šikmo ,aby z nej vyšla čo najviac aróma, koreň galanga tiež narezaný na plátky, pretlačený cesnak, tom yum pastu. Všetko varíma tak 15-20 min.
Diskusia k receptu