Teľacie závitky s bylinkovým maslom - fotorecept
Už dlhšiu dobu som mala chuť na teľacie môaso.
Postup
-
1
Najprv si pripravím bylinkový tvaroh.Umyjem petržlenovú vňať a bazalku.Nadrobno ju nasekám . Vmiešam do tvarohu spolu s nastrúhaným syrom a strúhankou. Pridám prelisovaný cesnak, osolím a okorením . Dobre premiešam.
- 2
Mäso nakrájam na rezne , potriem tvarohovým krémom . Zrolujem alebo prehnem. Na zopnutie použijem ihlice.
- 3
Závitky zo všetkých strán opečiem na oleji. Po upečení ich udržujem v teple. Vypečenú šťavu prevarím s víno a kyslou smotanou asi 15 minút.Omáčku osolím , okorením , pridám závitky . Prikryté dusím na miernom ohni asi 20 minút. Podávam s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou alebo s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu