Tarhoňové rizoto

heureka - bez fotkyheureka, 29. januára 2012
Tarhoňové rizoto
Foto: heureka

Tento recept mám velmy rada,lebo je rychly,jednoduchy.

45 minút
príprava

Suroviny

1 sácok
1-2 ks
2 ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Na oleji usmazíme tarhonu do zlata, zalejeme vodou tak,aby zakrila tarhonu na 2 prsty. Pridáme na kocky nakrájanú klobásu,paradajky,papriku,osolíme ,okoreníme a uvaríme priblizne za 20-30 minút.

Diskusia k receptu

mamimna
Je to výborné jedlo. My pridávame ešte cibuľu a trošku červenej mletej papriky.
salinka
Rizoto velmi lubime, tarhonu tak isto, ale takto to skombinovat ma este nenapadlo. Dakujem za perfektnu inspiraciu.
dorisa
Rizoto s klobáskou som ešte nevarila:) vyskúšam
sneica
taketo rizoto mozem skusit...tarhona nam chuti a v kombinacii s klobaskou to iste bude vyborne ...
drahyjon
Môže neznalý poprosiť Heureku o popis prípravy takto pekne vyzerajúcej tarhone? Ďakujem.
evilauri
@heureka , nasa mala dcera ryzu vyslovene nenavidi, ale toto "tarhoto" zabodovalo,je naozach chutne, vdaka za napad :-D



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia