Tajomstvo domáceho pána

bubadlo - fotkabubadlo, 23. februára 2011

Tento recept je u nás veľmi obľúbený aj vďaka jeho možnej modifikácii.

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

600 g, prerastený
6 g
2 lyžice
2 lyžice
4 ks




Postup

  1. 1

    Z bôčika nakrájame pozdĺžne porcie, osolíme, pokvapkáme tabascom podľa chuti, potrieme časťou oleja a necháme odležať 3-4 hodiny.

  2. 2

    Porcie položíme na mriežku rozohriateho grilu a za občasného potierania zvyšným olejom grilujeme do mäkka.

  3. 3

    Ku koncu grilovania rozložíme na mriežku rozpolené papriky, zbavené semien.Z opečených paprík stiahneme šupku a podávame s opečeným bôčikom, bagetou a zeleninovým šalátom. Bôčik môžeme nahradiť aj bravčovými kotletami.

Diskusia k receptu

js9mxd
To je bašta, ale grilujeme len na vonkajšom grile.
jarunka
Urcite dobre. Jaby som si dala cervenu gril papriku.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia