Tvarohový dezert
Tvarohový dezert

Tvarohový dezert s broskyňami

Petra Hübler
z cukrárskej výrobne Hübler v Trnave, 14. mája 2022
Tvarohový dezert s broskyňami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

1 dóza (410 g)
1 bal.
250 g
125 g
20 g (alebo podľa chuti)
1/2 bal.




Postup

  1. 1

    Broskyne necháme na sitku odkvapkať, šťavu zachytíme. Broskyne rozmixujeme s 50 ml šťavy.

  2. 2

    Tvaroh zmiešame s mascarpone, cukrom a so 100 ml broskyňovej šťavy.

  3. 3

    Do pohárov vrstvíme 2 PL broskyňového pyré, 2 PL tvarohového krému, vrstvu rozdrvených cookies. Zopakujeme ešte raz (podľa veľkosti pohárov) a ľubovoľne ozdobíme.

Diskusia k receptu