Foto: 2010
Ázijske salaty su neuveritelne svojou kreativitou aj tento Thajsky kombinuje nezrele ovocie so zeleninou a orechami plus chute su kombinacia kyslej , sladkej , Zobraziť celý popisÁzijske salaty su neuveritelne svojou kreativitou aj tento Thajsky kombinuje nezrele ovocie so zeleninou a orechami plus chute su kombinacia kyslej , sladkej , stiplavej , plus makke a chrumkave a farby ako duha. Thajsky salat zo zelenej papaye s fazulkou, jarnou cibulkou ,cherry paradajkami,fazulovymi klickami, mrkvou a burskymi orieskami a zopar feferoniek.Takze salat nemusi byt nudny ,a prajem prijemne dovolenky vsetkym varechacom. PS:Len taka inspiracia.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Osupeme zelenu papayu a bud na struhatku alebo krajacom nakrajame na sliziky. Musime ist dookola lebo vnutro je nevhodne ma podobne semiacka ako tekvica. Mrkvu nakrajame na jullien. Cherry paradajky na polovicky. Zelene fazulky kratko povarime v osolenej vode ale aby stale chrumkave.Feferonky nakrajame na velmi drobno a malu jarnu cibulku po dlzke na vacsie kusky.Cesnak na velmi drobno tak isto koriandrovu vnat. Fazulove klicky len poriadne poumyvame a pridame surove.
-
2
Pripravime si jednoduchy dressing bez oleja. Vsetko zmiesame a posypeme cerstvo oprazenymi burskymi orieskami.
zaujmave len som tak som "surfoval" po nete , dve teorie , jedna zo strednej europy presne ako hovoris, varit najmenej 10 minut , druha ktora tvrdi ze uz by boli vsetci davno mrtvy lebo jedia fazulky uplne surove cely zivot a aj v Thajsku by vsetci davno pomreli ( inac originalne v Thajsku su pouzite uplne surove mladucke ).
Este jedna vec co tak tie Mungo fazulky?.Neviem mne sa skor zda ze to je skor na susenu fazulu a to hlavne cervene odrody.
Tu co pise internetova biblia informacii Wikipedia.
en.wikipedia.org/wiki/Common_bean...