Ragú z diviny

daggie - bez fotkydaggie, 29. novembra 2010

Recept som si vymyslela pre moje obľúbené jesenné a zimné návštevy. Inšpiroval ma k tomu eintopf môjho nemeckého suseda.

4
porcie
30 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g, nadrobno pokrájaná
500 g, mrazené
250 g, strúhaná nahrubo
1000 g, (alebo diviak)
 na dochutenie: soľ, korenie nové a čierne celé, bobkový list, mletá rasca, sušený mletý rozmarín, červená paprika, feferónka podľa chuti
  (môžete dať aj klasický ale radšej kva
150 g, sušené
podľa potreby ml




Postup

  1. 1

    Na oleji orestujeme na kocky pokrájané mäso. Potom pridáme cibuľu, predtým namočené huby a restujeme spolu. Primiešame mrkvu a fazuľkové struky pokrájané na cca 3 cm kúsky. Podlejeme vývarom a varíme v tlakovom hrnci cca 45 minút.

  2. 2

    Po otvorení tlakovej nádoby ochutíme korením a necháme prevrieť. Podávame s doma upečeným chlebom alebo pečivom, resp. knedľou.

Diskusia k receptu

veronika353
Mám v mrazáku maso z divočáka, minule jsem dělala guláš,vyzkouším i toto ragú,vypadá to zajímavě.Ty fazolové struky by mohly být sterilizované? Mám i mrazené,ale není jich 500g.
sportak
Výborný recept. A príprava jednoduchá, keďže mám rád recepty z jednoho hrnca.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia