Foto: 2010
To len francuzov moze napadnut , mal som vsetko v ladnicke tak som to upiekol aj ked som nepekar.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Por poriadne ocistime a umyjeme pod tekucou vodou, pouzijeme len biele casti. Nakrajame na kolecka. Stonkovy celer jednu palicku tiez nakrajame na kolecka. Dame si rozohriat trubu.
- 2
Na vacsiu panvicu dame trochu olivoveho oleja a por a zeler dame dustit, tak aby nam neprihorel -nezhnedol.Pridame smotanu a este chvilu podusime a ochutime ( my sme pridali na drobno nakrajanu petrzlenovu vnat ). Nechame trochu vychladnut. Pridame a vmiesame cele vajicko.
- 3
Ja som mal listove ceto z obchodu tak som ho polozil na vymasteny plech. Na cesto som stedro rozotrel porovu zmes. Dal piect na 30 minut .( zalezi od rury na 180 C).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu